Ελασσόνα

H Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος συγχαίρει και τιμά τη μαθήτρια Κλεονίκη Ρούσι του Γυμνασίου Καρυάς

Η είδηση της κατάκτησης του πρώτου (1ου) Βραβείου στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης Β/βάθμιας Εκπ/σης Λάρισας με θέμα: «Πανδημία: Ευκαιρία να δω τη ζωή αλλιώς;», από την μαθήτρια του Γυμνασίου Καρυάς, δ. Κλεονίκη Ρούσι, με χαροποίησε και συνεκίνησε.

Η κατάκτηση της πρωτιάς με το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτελεί  πρώτιστα τιμή στο πρόσωπο της μαθήτριας  που μετέβαλε το μεράκι της σε εικόνα και κατέκτησε το όνειρο της διάκρισης. Και έπειτα δίκαιος έπαινος για την εκπαιδευτικό κ. Αθανασία Παπαδημητρίου που ενέπνευσε και στήριξε τους μαθητές στην όλη προετοιμασία.

Τιμή για τον τόπο μας, την Καρυά Ελασσόνας, και καμάρι για όλους μας, καθώς τα παιδιά μας παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κατακτώντας θέσεις επίζηλες με την αξία και το μεράκι τους!

Η Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος την ερχόμενη εβδομάδα θα τιμήσει την μαθήτρια, δ. Κλεονίκη Ρούσι στα Γραφεία της, εξαιτίας των μέτρων για την προστασία από τον covid-19.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, με μια ευχή και προτροπή: συνεχίστε ακάθεκτοι τους ωραίους αγώνες σας για την κατάκτηση των υψηλών σας στόχων!

 

 Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

ΧΑΡΙΤΩΝ

Previous ArticleNext Article