Ελλάδα

Survivor: Περισσότεροι από 60 Βολιώτες δήλωσαν συμμετοχή στο ριάλιτι

Το Survivor είναι προ των πυλών, οι επιλογές των παικτών έχουν γίνει και οι διαγωνιζόμενοι σε λίγες μέρες θα φύγουν για τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr το ζωηρό τους ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έδειξαν περισσότεροι από εξήντα Βολιώτες, οι οποίοι θέλησαν να ταξιδέψουν μακριά από την Ελλάδα και να διαγωνιστούν για το έπαθλο, αλλά και για τη δημοσιότητα που προσφέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλοι τους κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής, ενώ ελάχιστοι από αυτούς πέρασαν από την πρώτη οντισιόν, καθώς όλα γίνονται πολύ βιαστικά, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του καναλιού να φέρει το παιχνίδι στον τηλεοπτικό αέρα πριν την Πρωτοχρονιά!

Οι αμοιβές

Ένα θέμα που απασχολεί τις μέρες αυτές τα πρωινάδικα και έχει να κάνει με το ριάλιτι, είναι τα ποσά που θα εισπράττουν οι συμμετέχοντες. Αυτά λοιπόν θα είναι διαφορετικά για τους «Μαχητές» και διαφορετικά για τους «Διάσημους».

Στο “Πρωινό” ο Αλέξης Μίχας είπε ότι ο Άρης Μακρής δέχτηκε πρόταση για το Survivor πριν από τρία 24ωρα και από ό,τι φαίνεται, ο τραγουδιστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το ναι.

Αναφορικά τώρα με τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες, ειπώθηκε ότι 300 με 1,000 ευρώ την εβδομάδα θα είναι η αμοιβή των Μαχητών.

Το ποσό θα ποικίλει βάσει κοινωνικών κριτηρίων. Αν, δηλαδή, έχουν παιδιά και αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά. Όμως το βδομαδιάτικο των Διασήμων, ξεκινά από 2,000 ευρώ και φτάνει στις 7,000 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14,000 ευρώ την εβδομάδα ακατέβατα…

Οι τραγουδιστές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο τραγουδιστές βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το “ναι” για τη συμμετοχή τους. Πρόκειται για τους Πάνο Καλλίδη και Άρη Μακρή, που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor.

Πηγή: thenewspaper.gr

Previous ArticleNext Article