Αθλητισμός

Superleague: Το πρόγραμμα των πλέι άουτ

Πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά η κλήρωση για τα πλέι άουτ της Superleague, που θα… δείξουν την ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Superleague 2, αλλά και αυτή που θα παίξει στα μπαράζ παραμονής.

Στα πλέι άουτ συμμετάσχουν οι ομάδες απ’ την 7η έως τη 14η θέση, δηλαδή κατά βαθμολογική σειρά: ο Βόλος (33 β.), ο ΠΑΣ Γιάννινα (31 β.), ο Απόλλων Σμύρνης (28 β.), ο Ατρόμητος (28 β.), η Λαμία (23 β.), ο Παναιτωλικός (20 β.), ο ΟΦΗ (19 β.) και η ΑΕΛ (16 β.).

Το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 7 αγωνιστικές ημέρες. Οι ομάδες απ’ την 7η έως τη 10η θέση θα δώσουν 4 αγώνες εντός και 3 εκτός, ενώ οι ομάδες απ’ την 11η έως τη 14η θέση, θα παίξουν 3 ματς εντός και 4 εκτός.

Η ομάδα που θα τερματίσει στη 14η θέση μετά και το πέρας των πλέι-άουτ, θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η ομάδα που θα καταταγεί 13η θα δώσει μπαράζ για μία θέση στη «μεγάλη» κατηγορία, με τον 2ο της Super League 2.

Η ουραγός, ΑΕΛ, ξεκινά τα πλέι άουτ αγωνιζόμενη στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προτελευταίος, ΟΦΗ παίζει στην έδρα του Βόλου, ενώ ο 12ος Παναιτωλικός, υποδέχεται την 11η Λαμία.

Κρίσιμη αγωνιστική η 5η, αφού θα δούμε το ΑΕΛ – ΟΦΗ, τη 2η θα έχουμε των αγώνα των «βυσσινί» με τους Αγρινιώτες στη Λάρισα, ενώ την 7η και τελευταία αγωνιστική οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τον Παναιτωλικό.

Previous ArticleNext Article