Αθλητισμός

Στους “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ που κέρδισε την γηπεδούχο Προοδευτική στην Βερδικούσια

Πρόκριση για τον ΠΟΕ στους “16” του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ καθώς κέρδισε εκτός έδρας στην Βερδικουσια την Προοδευτική με 4-2 και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε πως τα πρώτα 2 λεπτά είχαν διεξαχθεί πριν δύο εβδομάδες αλλά ο αγώνας διακόπηκε εξαιτίας της ομίχλης όταν το σκορ ήταν 0-1 με το γκολ του Αρσένη. Χθες παίχθηκε το υπόλοιπο ματς με τον ΠΟΕ να το “καθαρίζει” με ακόμη τρία γκολ από τον Γκουντρουμπή στο 51΄, τον Τόλιο στο 56΄ και τον Κουκούλη στο 64΄με πέναλτι.

Από πλευράς Προοδευτικής Βερδικούσιας  η οποία έκανε αξιοπρόσεκτη εμφάνιση τα δυο γκολ πέτυχε ο Τέλιος στο 70΄και στο 87.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κώστας Μπακλαβάς): Συνάπαλος Χ., Κατίνας, Οικονόμου Ν/Γ, Συνάπαλος Μ., Μπακλαβάς (68’ Γκουντιλιάνης), Καρκατσέλας (68’ Δήμκος), Συνάπαλος Α.(68’ Μιχαλές Ν.), Δαούλας (37’ λ.τ Πουρνάρας) , Δημήρης (68’ Φραγκογούλας), Τέλιος, Μιχαλές Μ.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ανδρέας Τσιρβούλης):Γκουτζουρέλας (68’ Χανανάς), Καραμούλας, Γκαντούνας, Λαγός (49’ Φουρκιώτης), Μπούσιας, Κοντοθανάσης, Κουκούλης, Καραλούλης (68’ Σμουλιώτης), Γκουντρουμπής, Τόλιος (59’ Μπανούσης), Ιγγλέζος.

-Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του ΑΟ Μαυροβουνίου Γιώργου Ριζόπουλου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

 

 

 

Previous ArticleNext Article