Ελασσόνα

Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ. Χαρίτωνα ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χ. Κέλλας,

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ. Χαρίτωνα, επισκέφθηκε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, στην έδρα της Μητρόπολης, στην Ελασσόνα.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών, σε εγκάρδιο κλίμα, ο Λαρισαίος πολιτικός έλαβε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, για παραγωγική νέα θητεία, με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νομού Λάρισας.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Δεσπότη Ελασσόνας για την εποικοδομητική συνεργασία τους, που παρήγαγε θετικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία, με ιδιαίτερη αναφορά στην αποκατάσταση των σεισμόπληκτων Ιερών Ναών της περιοχής.

Ο Χρήστος Κέλλας, επεσήμανε για μια ακόμη φορά,  τη ζεστή και βαθιά ανθρώπινη παρουσία του Δεσπότη στα δρώμενα της Ελασσόνας, τονίζοντας:

«Ο Σεβασμιώτατος κυριαρχεί στη σκέψη μας και στη ζωή μας ως ένας σεπτός Ιεράρχης, ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία και προσφορά. Μια στιβαρή προσωπικότητα με ήθος, και τεράστιο πνευματικό και ποιμαντικό έργο για την επαρχία Ελασσόνας».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, σημείωσε, ότι θα βρίσκεται με θέρμη στο πλευρό της Μητρόπολης Ελασσόνας, συμβάλλοντας σε δράσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, προς όφελος των κατοίκων της ορεινής επαρχίας.

 

Previous ArticleNext Article