Λάρισα

Στον αγιασμό του ΕΕΕΚ Λάρισας ο Χρήστος Κέλλας

«Ξεκινά φέτος μια ιδιαίτερη, λόγω της πανδημίας, σχολική χρόνια, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφαιρέσει από τα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, Πολιτεία, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως μαθητές θα ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις και το φετινό ταξίδι στη γνώση θα είναι ασφαλές, εποικοδομητικό και δημιουργικό».

Αυτά δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στη Νεάπολη Λάρισας, όπου παρέστη στη τελετή αγιασμού, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η Ειδική Αγωγή ο πιο ευαίσθητος χώρος της Εκπαίδευσης

Ο Χρ. Κέλλας επέλεξε το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) για την τελετή αγιασμού, καθώς ως αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, ήταν υπεύθυνος και για θέματα Ειδικής Αγωγής, συνδιαμορφώνοντας τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του κόμματος.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Ανάμεσα σε μαθητές και γονείς που αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και σε εκπαιδευτικούς που είναι άξιοι του σεβασμού όλων μας.

Ο χώρος της Ειδικής Αγωγής αποτελεί τον πιο ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης και καθρέφτη ολόκληρης της δομής του κράτους.

Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος ολοκλήρωσε με μεγάλη ταχύτητα ένα εμβληματικό και υπερσύγχρονο Εκπαιδευτήριο.

Η κυβέρνησή μας με τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή αποδεικνύει τη μέγιστη προτεραιότητα, που δίνει στον ευαίσθητο αυτόν τον τομέα και διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς».

 

Previous ArticleNext Article