Ελασσόνα

Στο Βλαχογιάννι την Παρασκευή “Drive Through Rapid Tests”

Στο Βλαχογιάννι θα βρίσκεται την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Πλατεία Βλαχογιαννίου.

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Η διεξαγωγή των “Drive Through Rapid Tests” εξασφαλίζει ασφάλεια για τους πολίτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Την Παρασκεύη 8 Ιανουαρίου για άλλη μια φορά σε άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου κ. Βασίλειο Πινακά, θα έχουμε συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να εξεταστούν γρήγορα όσοι επιθυμούν στην πλατεία Βλαχογιαννίου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι τόσο του Βλαχογιαννίου όσο και των όμορων κοινοτήτων να προσέλθουν, καθώς η όλη διαδικασία είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής και μόνο έτσι μπορούν να προφυλάξουν τους εαυτούς τους και να προστατέψουμε τους γύρω τους. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να μην αφήνουμε απαρατήρητα τυχών συμπτώματα. Ο κίνδυνος ελλοχεύει παντού και δεν χρειάζεται εφησυχασμός από κανένα μας. Χρειάζεται προσοχή, σύνεση, πειθαρχία και ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς».

Previous ArticleNext Article