Αθλητισμός

Στο τεχνικό επιτελείο του ΠΟ Ελασσόνας ο Βαγγέλης Κολιός

«Η Διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βαγγέλη Κολιό ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή Νίκου Φώλλα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Βαγγέλης Κολιός έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και σεμινάριο στην διαπολιτισμική εκπαίδευση, με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση στο Frederick στην Κύπρο.

Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.

Δραστηριοποιείται ως γυμναστής στον χώρο του Fuctional & Cross.

Επίσης πραγματοποιεί προετοιμασία σε παιδιά για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές και την Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε αθλητές ποδοσφαίρου και τένις.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και στην θέση του προπονητή τόσο στα τμήματα υποδομής του Αμπελωνιακού (Κ8-Κ12) όσο και στα τμήματα υποδομής των αντίστοιχων ηλικιών στο Ναύπλιο, ενώ έχει δουλέψει και ως βοηθός προπονητή στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Πέραν του πλούσιου βιογραφικού του ως γυμναστής ο Βαγγέλης και ως ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει την δική του ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του συλλόγου, καλωσορίζει τον Βαγγέλη στην οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

 

Previous ArticleNext Article