Λάρισα

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ο Χρήστος Κέλλας

«Αποτελείτε μαχητές της πρώτης γραμμής, καθώς καθημερινά δίνετε μάχες με αυταπάρνηση για να σώσετε και να προστατεύσετε ανθρώπινες ζωές, προασπίζοντας το κοινωνικό κράτος και διατηρώντας την κοινωνική συνοχή».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιάννη Γούλακαι τα μέλη του Συλλόγου, για την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, που έχουν δημιουργήσει, χαρακτηρίζοντας τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ,“αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, που το έργο τους μιλά για αυτούς”.

Στη συνέχεια, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, υποστήριξε πως “η σημερινή κυβέρνηση, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ενισχύει έμπρακτα την Πρωτοβάθμια περίθαλψη, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΣΥ γενικότερα και στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες”.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, κάλεσε τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, να συνεχίσουν με προσήλωση και αυταπάρνηση, το σπουδαίο έργο, που επιτελούν, εκφράζοντας, παράλληλα, την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και σεβασμό του, για τη συνεισφορά τους στο Σύστημα Υγείας.

Συγχρόνως, αναγνώρισε πως οι μισθολογικές παροχές της ελληνικής πολιτείας προς αυτούς, δεν είναι ανάλογες των υπηρεσιών, που προσφέρουν, υπενθυμίζοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, “για καλύτερους μισθούς και στον δημόσιο τομέα, τη νέα τετραετία”.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Λαρισαίος πολιτικός βράβευσε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ, τον κ. Αλέξανδρο Ακριβοσούλη.

Previous ArticleNext Article