Ελασσόνα

Στο πλευρό της Διευθύντριας ΠΕ Λάρισας ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας συμπαραστέκεται στη Διευθύντρια ΠΕ Λάρισας που έγινε στόχος απειλών και εκφοβισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την είδηση για το κλείσιμο ιδιωτικού σχολείου στη Λάρισα υπήρξε διαμαρτυρία γονέων στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του σχολείου τους.

Παρακολουθώντας τα γεγονότα και τον προπηλακισμό της Διευθύντριας (συνάδελφο εκπαιδευτικό) αναρωτιόμαστε, γιατί όλοι αυτοί οι γονείς στοχοποίησαν σε τέτοιο βαθμό την Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και δεν διαμαρτυρήθηκαν στην προϊσταμενη αρχή της Δ/ντριας, αφού η διαβίβαση της εντολής συντάχθηκε από το νομικό τμήμα της Περιφερειακής Δ/νσης και εγινε και προς α/θμια και προς τη β/θμια Εκπ/ση.

Πρόκειται για ένα γεγονός πραγματικά λυπηρό και άδικο, αφού στόχος όλου αυτού ήταν ο εκφοβισμός της Δ/ντριας για μια απόφαση που η ίδια δεν έλαβε.

Σίγουρα το κλείσιμο ενός εκπαιδευτηρίου με 1200 παιδιά και πάνω από 200 εργαζόμενους δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι μέγα κοινωνικό ζήτημα που αφορά μια ολόκληρη πόλη.

Η Υπουργός Παιδείας, θα πρέπει άμεσα να δώσει λύση διαπιστώνοντας με επείγουσα αυτοψία εμπειρογνωμόνων, εάν η μελέτη στατικής επάρκειας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εάν η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών είναι διασφαλισμένη.

Εμείς ως ΣΕΠΕ Ελασσόνας,δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στη Δ/ντρια Π.Ε. Λάρισας η οποία εργάζεται απερίσπαστα όλα αυτά τα χρόνια, από όλες τις θέσεις που ανέλαβε, με ευθύνη αξιοπρέπεια και ήθος και προπαντός με αμέριστη αγάπη για τα παιδιά. Είναι αδιανόητο στη εποχή που ζούμε να υποστηρίζουμε συμπεριφορές απειλών και εκφοβισμού.

Previous ArticleNext Article