Ελασσόνα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας η Στέλλα Μπίζιου

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να παραβρεθεί στην τέλεση του Μυστηρίου του Ιερού Ευχέλαιου, από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ. Ιερώνυμο.

Μετά την ολοκλήρωση του Μυστηρίου, η κα Μπίζου δήλωσε:

«Θέλω για μια φορά ακόμη να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων της χώρας για την προσφορά τους στον αγώνα κατά της πανδημίας, μια προσφορά πέρα και πάνω από τα όρια του καθήκοντος με στόχο τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής. Σύμμαχος τους στον αγώνα η κυβέρνηση μας που φρόντισε να εξασφαλίσει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, προκειμένου να διευκολύνει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο έργο τους και να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Τώρα είναι η δική μας σειρά να πάρουμε τη σκυτάλη στον αγώνα αυτό. Η επιστήμη δημιούργησε το εμβόλιο που μας επιτρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να θωρακίσουμε τις ζωές μας. Ας το εκμεταλλευτούμε.

Ας είναι η φετινή Ανάσταση η αρχή Ελευθερίας μας. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση με υγεία και δύναμη», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

Previous ArticleNext Article