Ελασσόνα

Στο Μαξίμου η Στέλλα Μπίζιου – Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το νομό της Λάρισας και κυρίως για τις συνέπειες της πρωτόγνωρης παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης στον πρωτογενή τομέα, τα νοικοκυριά και την επιχειρηματικότητα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ τον Πρωθυπουργό της χώρας και να του θέσω τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν το νομό της Λάρισας. Ο Πρωθυπουργός είναι πάντα δίπλα στην ελληνική περιφέρεια και κυβερνητικές πρωτοβουλίες για έργα πνοής που ενισχύουν την ανάπτυξη και την τοπική οικονομία, το αποδεικνύουν», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Λαρισαία βουλευτής.

«Ο συνδυασμός πανδημίας, ενεργειακής κρίσης και ανησυχητικής διεθνούς επικαιρότητας δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο, όμως ο Πρωθυπουργός έχει φροντίσει να θωρακίσει τη χώρα αναβαθμίζοντάς την οικονομικά και γεωπολιτικά.

Είχα την χαρά να συνομιλήσω μαζί του για τα μεγάλα έργα, που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, ενώ είχα και την ευκαιρία να του παρουσιάσω τις προτάσεις μου για την ανάδειξη των τοπικών ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής του νομού μας.

Ιδιαίτερη αναφορά στη συζήτηση μας έγινε σε δύο κλάδους που έχουν μακρά παράδοση και μεγάλη συμβολή στην οικονομία του νομού, την αγροτική οικονομία και την κτηνοτροφία. Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έχουν κατ’ επανάληψη θέσει ως προτεραιότητα την προστασία του αγροτικού εισοδήματος.

Η πόρτα του Πρωθυπουργού, είναι πάντα ανοιχτή για τα μέλη της ΚΟ και τον ευχαριστώ και δημόσια για αυτό», κατέληξε στη δήλωσή της η Λαρισαία βουλευτής.

 

Previous ArticleNext Article