Ελασσόνα

Στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ο Θανάσης Παιδής: Πάντα κοντά σε εργαζόμενους και διοίκηση

Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου βρέθηκε στο πλευρό εργαζομένων και διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό είχε συνάντηση με την διευθύντρια του Κ.Υ. Νέλλη Καφέ και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας ν. Λάρισας Ζήση Δότα.

Είναι γνωστό το διαχρονικό ενδιαφέρον τουΘ. Παιδή για την συγκεκριμένη δομή, η οποία προσφέρει τα μέγιστα στην υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων.

Ο ρόλος που καλείται πλέον να διαδραματίσει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας είναι ακόμη πιο σημαντικός, καθώς ο κορωνοϊός – που πλήττει το σύνολο της χώρας – έχει αυξημένη επίπτωση στην περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θανάσης Παιδής ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τόσο του εργαζόμενους, όσο και τη διοίκηση, σε ότι αφορά την άσκηση των καθηκόντων τους. Παράλληλα, υπογράμμισε την πρόθεση του να στηρίξει, για ακόμη μία φορά, με όλες του τις δυνάμεις τη δομή υγείας με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους συμπολίτες.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Αρχικά θέλω να πω από καρδιά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και στη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας για όσα προσφέρουν, υπό δύσκολες συνθήκες, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Πράγματι, πρόκειται για λειτούργημα που σε πολλές περιπτώσεις χαρίζει ζωή και αυτό καθιστά το έργο τους εξαιρετικό.

Πλέον, λόγω του κορωνοϊού, οι ανάγκες αυξάνονται σημαντικά. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε όλα τα επίπεδα, καλείται να φέρει σε πέρας αυτήν την κρίσιμη αποστολή. Καθώς γνωρίζουμε τους ανθρώπους που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας είμαστε βέβαιοι πως για ακόμη μία φορά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία του πολίτη και ευρύτερα της κοινωνίας.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στους λειτουργούς του ΕΣΥ, ώστε οι μάχες να δοθούν με τους καλύτερους – κατά το δυνατόν – όρους για την προάσπιση του σημαντικότερου αγαθού που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, αυτού της υγείας. Στηρίζουμε έμπρακτα το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Παράλληλα, ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας για την τήρηση από τους πολίτες όλων των μέτρων προστασίας με στόχο τη μέγιστη δυνατή θωράκιση του εαυτού μας, των ανθρώπων που αγαπάμε και του κοινωνικού συνόλου από τον κορωνοϊό» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

 

Previous ArticleNext Article