Λάρισα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Ανδρέας Ξανθός

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Λάρισα, ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο κ. Ξανθός συνοδευόταν από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μέλη της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και της 5ης ΥΠΕ. Τον συνόδευαν συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βασίλης Ζωγράφος, ο συντονιστής του τμήματος Υγείας, Γιάννης Καριπίδης, ο πρώην διοικητής της ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου και ο πρώην διοικητής του ΓΝΛ, Δημήτρης Λιόλιος.

Τον πρώην υπουργό υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν για την τωρινή κατάσταση του νοσοκομείου που μετατρέπεται σε νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς covid, ο διοικητής, Γρηγόρης Βλαχάκης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου, Χάρης Τσιλιάκος, ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών και της ΜΕΘ του ΓΝΛ, Απόστολος Κομνός, ο διευθυντής του ΤΕΠ, Δημήτρης Μπαμπαλής, γιατροί και νοσηλευτές του Ιδρύματος.

Ο Ανδρέας Ξανθός είχε και μια σύντομη συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, Ιωάννα Καραβάνα, η οποία και του παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα του συλλόγου.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη Ξανθού στο ΓΝΛ:

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article