Χωρίς κατηγορία

Στο Γ.Ν.Λ. Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των φίλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας  των φίλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα πλαίσια της Παγκόσμιας  Ημέρας της Γυναίκας επισκέφτηκε σήμερα και το Γ.Ν. Λάρισας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης μαζί με τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. Αικατερίνη Σακελλαρίου και Ελένη Σιαματά , υποδέχτηκαν το κλιμάκιο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας, η οποία αποτελούνταν από την Πρόεδρο της Επιτροπής Λία Ρογγανάκη και τα μέλη Σταυρούλα Τσιτσιφλή,  Δέσποινα  Μάτζαρη, Ιωάννα Οικονόμου και Κωσταντίνα  Καλέση.

Ο κος Βλαχάκης καλωσόρισε την επιτροπή Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ’’Γυναικοκρατούμενο Γ.Ν. Λάρισας’’ όπως ανέφερε και το εξήγησε, λέγοντας πως «στο νοσοκομείο μας η πλειοψηφία των διευθυντικών στελεχών είναι γυναίκες τόσο στις Διοικητικές υπηρεσίες, όσο και στις ιατρικές-νοσηλευτικές.

Η παρουσία και οι ικανότητες τους συμβάλουν καθημερινά στην λειτουργία του νοσοκομείου κάτι που έγινε ιδιαίτερα αισθητό κατά την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης».

Η πρόεδρος της Επιτροπής κα Λία Ρογγανάκη, μοίρασε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου συμβολικά δώρα στο Ιατρονοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό και τόνισε, την πολύτιμη προσφορά του γυναικείου φύλου κατά τη διάρκεια της Πανδημίας του covid-19, οι οποίες κόντρα στις αντίξοες αυτές συνθήκες στάθηκαν ηρωικά στην πρώτη γραμμή .

 «Σήμερα τιμούμε τη γυναικεία δύναμη, που μάχεται καθημερινά ενάντια στις  αναχρονιστικές αντιλήψεις, που κουβαλούν μέσα τους όλες οι γυναίκες και γκρεμίζει στερεότυπα»

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας αύριο στο Γ.Ν.Λάρισας θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την πρόληψη των γυναικολογικών καρκίνων από  το Μαιευτικό  και Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας.

????????????????????????????????????

 

Previous ArticleNext Article