Ελασσόνα

Στο επίκεντρο τα θέματα λειτουργικότητας των σχολείων και των υπεραριθμιών στην Ελασσόνα

Την Πέμπτη24/11/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διευθύντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καραγιώργου Αικατερίνης με τους κ.κ. Ζανιά Αχιλλέα, Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ελασσόνας στον εν λόγω σύλλογο και τα μέλη του ΔΣ. Βαρνά Γεώργιο, Σπαθαριώτου Κική και

Καραγκούνη Ανέστη ώστε να υπάρξει ενημέρωση για θέματα λειτουργικότητας των σχολείων και των υπεραριθμιών που προκύπτουν στην Επαρχία Ελασσόνας .

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου τόνισε στη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης ότι η Επαρχία Ελασσόνας , λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο.

Ορεινές και απομακρυσμένες Κοινότητες της Επαρχίας, πρέπει να διατηρηθούν ζωντανές και οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα λειτουργικό σχολείο με ποιότητα. Προφανώς το ενδεχόμενο υποβάθμισης Δημοτικών Σχολείων θα υποβαθμίσει και την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Η Δ/ντρια Εκπ/σης έδειξε κατανόηση και διαβεβαίωσε ότι θα εξαντλεί κάθε δυνατό περιθώριο για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Η συζήτησή υπήρξε γόνιμη και ειλικρινής μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης και τα προβλήματα που τέθηκαν από το Σύλλογο ακούστηκαν και οι θέσεις έγιναν απολύτως κατανοητές.

Κλείνοντας τη συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. πήραν τη διαβεβαίωση από την κ. Καραγιώργου πως θα προσφέρει βοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πολύ καλή συνεργασία με τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και την κατά το δυνατό υποστήριξη των αιτημάτων του Συλλόγου για την ομαλή λειτουργία των σχολείων της επαρχίας Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article