Αθλητισμός, Ελασσόνα

Στο 5ο Sarantaporo Mountain Run ο Θανάσης Παιδής (φωτo)

Σε μια σπουδαία διοργάνωση με διαρκώς ανοδική πορεία παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής στο Σαραντάπορο. Ο λόγος για το 5ο Sarantaporo Mountain Run, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, ενώ όλα είχαν προετοιμαστεί άψογα από τους διοργανωτές.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος έχει γίνει πλέον θεσμός, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για συμπολίτες τόσο από την περιοχή μας, όσο και ευρύτερα.

 

Οι  αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε δύο πανέμορφες διαδρομές 4 και 11 χιλιομέτρων. Συνάμα, οι μικροί φίλοι έλαβαν μέρος στον Παιδικό Αγώνα 1000 μ., απολαμβάνοντας τη συμμετοχή.

Ο Θανάσης Παιδής συνομίλησε με πολλούς από τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να συγχαρεί τους διοργανωτές όπως και τους εθελοντές για όσα προσέφεραν.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στο ορεινό και όμορφο Σαραντάπορο όπου παρακολουθήσαμε από κοντά μία ακόμη διοργάνωση – την 5η – του αγώνα Sarantaporo Mountain Run.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας σε όλους τους αθλητές – μικρούς και μεγάλους – γιατί η ικανοποίηση της συμμετοχής είναι αναντικατάστατη. Μάλιστα, φέτος η παρουσία εκατοντάδων συμμετεχόντων κατέδειξε τα σταθερά βήματα ανόδου που καταγράφει το Sarantaporo Mountain Run, καθώς διαθέτει φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό το αθλητικό γεγονός, όμως, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αν οι διοργανωτές δεν έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε όλα να κυλήσουν άψογα κάτι που ήταν απόλυτα ευκρινές τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και στις εικόνες που αποκόμισαν οι συνοδοί των αθλητών. Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στους εθελοντές που αποτέλεσαν το συγκριτικό πλεονέκτημα του Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, καθώς η προσφορά τους ήταν καίρια σε κάθε επίπεδο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Sarantaporo Mountain Run δείχνει το δρόμο του μέλλοντος, σε ότι αφορά την πραγματοποίηση αθλητικών γεγονότων που αποτελούν παράγοντες εξωστρέφειας για την περιοχή μας και συνάμα μοχλούς ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στους συμπολίτες που συμμετέχουν σε προσπάθειες, οι οποίες προβάλουν τις ομορφιές της περιοχή μας μέσα από την ευγενή άμιλλα του μαζικού αθλητισμού» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article