Λάρισα

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργιος Μανώλης

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Αστυνομίας, τελέστηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας, προς τιμήν του Προστάτη της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία Νεάπολη Λάρισας, χοροστατούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίου, εκπροσώπου της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, κ. Πέτρος Παπαδημητρίου, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Έπειτα, ακολούθησε δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, ευχαρίστησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα για την πρόσκληση και ευχήθηκε πάντα η Αστυνομία να προστατεύει τους πολίτες, όπως και ο Προστάτης Άγιός της. Να παραμένει δίπλα στον πολίτη και να συνεχίσει να ενεργεί άμεσα σε κάθε περίσταση της καθημερινής ζωής.

“Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις γυναίκες και άνδρες της ΕΛΑΣ, ένστολους και πολιτικό προσωπικό, χρόνια πολλά και υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, δύναμη και κουράγιο για να φέρετε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που σας έχει αναθέσει η πολιτεία, αυτή της ασφάλειας των πολιτών”, τόνισε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

 

Previous ArticleNext Article