Λάρισα

Στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Δαμασίου ο Γ. Κόκουρας

Τις πληγείσες περιοχές του Δαμασίου που χτυπήθηκαν από το χαλάζι επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, παρουσία του Προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Λάρισας Σπύρου Σπυροπουλου, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης/Πρωτογενούς Τομέα Ανδρέα Γιαννοπουλου, του Προέδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστου Τσιτσιρίγκου και του Προϊστάμενου Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Σταυρίδης Δημήτρη.

Διαπιστώθηκε ότι η περιοχή του Δαμασίου χτυπήθηκε έντονα από το χαλάζι ακριβώς λίγες ημέρες πριν τη συγκομιδή. Τεράστιο είναι πλέον το πρόβλημα για τους αγρότες της περιοχής μας. Για να επισπεύσουμε και ολοκληρώσουμε τάχιστα τις διαδικασίες, ενημερώνουμε πως την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη (5/9 και 6/9) από 9.00 έως 16.00 υπάλληλος του Δήμου Τυρνάβου θα βρίσκεται στην Κοινότητα Δαμασίου για να παραλαμβάνει τις αιτήσεις για τις ζημιές.

Σε ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Τυρνάβου από τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας Σπύρο Σπυρόπουλο, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αύριο θα επισκεφθεί και πληγείσες περιοχές του Τυρνάβου για να εξετάσει τις ζημιές στον Τύρναβο.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Κόκουρας, ανέφερε τέλος χαρακτηριστικά πως διαπιστώθηκαν σημαντικές ζημίες και θα πρέπει να υπάρξουν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις. Παράλληλα επανέλαβε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους αγρότες της περιοχής προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ.

Previous ArticleNext Article