Ελασσόνα

Στηρίζει το έργο του Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα ο Θανάσης Παιδής

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα πραγματοποίησε ο Θανάσης Παιδής. Στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν στο Επισκοπείο, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

O Θανάσης Παιδής κατά τη μακρά συζήτησή τους εξήρε – για ακόμη μία φορά – το έργο του Μητροπολίτη Χαρίτωνα, το οποίο είναι ευδιάκριτο σε όλες τις περιοχές όπου διακονεί. Συνάμα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως ο Ιεράρχης βρίσκεται κοντά στους πιστούς τόσο σε πνευματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Είμαστε ευλογημένοι οι πιστοί στην Μητρόπολη Ελασσόνας καθώς έχουμε πνευματικό πατέρα τον Μητροπολίτη Χαρίτωνα. Έναν φωτισμένο Ιεράρχη που δίνει ακάματο αγώνα για την πνευματική ανύψωση του ποιμνίου του.

Παράλληλα, παραμένει σταθερά αρωγός σε κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη.

Άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά το τεράστιο έργο που προσέφερε στις περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από τον σεισμό. Ήταν εκεί για όλους… Ο κάθε λόγος και όλες οι πράξεις του έδιναν κουράγιο και ελπίδα στους κατοίκους, ανοίγοντας μια χαραμάδα φωτός στη δύσκολη κατάσταση που επέφερε ο Εγκέλαδος.

Για όλους αυτούς τους λόγους δηλώνουμε πως ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό του Μητροπολίτη Χαρίτωνα, ώστε να συνεχίσει τον καλό αγώνα για την περιοχή και τους ανθρώπους της.

Η παρουσία του είναι ανεκτίμητη και εμείς είμαστε περήφανοι που έχουμε συνεργαστεί από το μετερίζι της διαρκούς προσφοράς στον συνάνθρωπο» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article