Ελασσόνα

Στην Τσαριτσάνη γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ Proud Blue

Συνεχίστηκαν τα γυρίσματα του Proud Blue και βρέθηκε σήμερα στην κωμόπολή μας την Τσαριτσάνη, η εξαίρετη Δημοσιογράφος και Σκηνοθέτης κ. Αθηνά Κρικέλη με όλο το τεχνικό συνεργείο της και με την προσωπική παρουσία του Τσαρτσανιώτη Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχου κ. Αστέριου Μαντζιώκα, όπου και γυρίστηκαν πλάνα για το ντοκιμαντέρ της “Ellopia Films USA” την επιμέλεια του οποίου έχει η δημοσιογράφος και σκηνοθέτης κ. Αθηνά Κρικέλη. Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο Proud Blue και η πρεμιέρα του προσδιορίζεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021. Σε συνάντηση που είχα σήμερα στην Τσαριτσάνη η κ. Αθηνά Κρικέλη με ενημέρωσε πως “Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Channel 13 της Νέας Υόρκης. H παγκόσμια πρεμιέρα του προσδιορίζεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.
Πρόκειται για μια προσφορά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους – Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που παρέχουν την ασφάλεια και την σταθερότητα και στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Είναι μια ολόκληρη ζωή μια ολόκληρη κοινωνία διαφορετικών ανθρώπων που καλούνται να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να στιγματιστούν από τους λίγους που χαλούν ‘την πιάτσα’ και που έχουν διαφορετική αρρωστημένη αντίληψη περί εξουσίας. “Εμείς μπαίνουμε καθημερινά σε διαφορετικές υπηρεσίες και προσπαθούμε να κατανοήσουμε εκ των έσω αυτή την ιδιαίτερη καθημερινότητα των “Μπλε Ανθρώπων” και το ζήλο που έχουν για την δουλειά τους αλλά και για την υπηρεσία τους.
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου Εllopia που θα δημιουργήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, ‘βουτάμε’ με σεβασμό στα γυρίσματα του, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει ένα κομμάτι στην παρακαταθήκη των σύγχρονων Ελλήνων Αστυνομικών”.
Η δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει εγκριθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας της οποίας ηγείται ο κ. Αστέριος Μαντζιώκας..
Η Δημοσιογράφος και Σκηνοθέτης κ. Αθηνά Κρικέλη, έχει στο ενεργητικό της 27 ντοκιμαντέρ, 12 διεθνείς διακρίσεις, πολλές συμμετοχές σε επικίνδυνες αποστολές και ένα μεγάλο πάθος … Την καταγραφή της αλήθειας !
Ξετυλίγοντας όμως την ιστορία της, θα δούμε πως, από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στο Λονδίνο και ύστερα στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο. Έκανε ντοκιμαντέρ για τον ΟΗΕ, το History Channel και το National Geographic, δημιούργησε το Ellopia Media Group στην Αμερική, τιμήθηκε από τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, επέζησε από τους βομβαρδισμούς στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, συνάντησε τον Φιντέλ Κάστρο και είναι η μοναδική Ελληνίδα που ψηφίζει στα Emmy Awards, στα New York Festivals Awards και στα προκαταρκτικά των Όσκαρ. Αναμφισβήτητα η κ. Αθηνά Κρικέλη είναι μία Δημοσιογράφος χωρίς σύνορα, που δηλώνει φανατικά Ελληνίδα και που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο..
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ. Αθήνα Κρικέλη τόσο για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ στην κωμόπολή μας Τσαριτσάνη , όσο και τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα για την έγκριση των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ και στην Τσαριτσάνη , η οποία θα διαφημιστεί διεθνώς.
Καλή επιτυχία στη σπουδαία σας δουλειά που κάνετε μαζί με τους συνεργάτες σας.
\
Βαγγέλης Σαπουνάς
Previous ArticleNext Article