Αθλητισμός

Στην τρίτη θέση η Δόξα Βαλανίδας…

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε η Δόξα Βαλανίδας από τη Βερδικούσια μιας και επιβλήθηκε με 4-2 της Προοδευτικής και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου ξεκίνησε ιδανικά για τους Βερδικουσιώτες, με τον Σοφοκλή Καρκατσέλα μόλις στο 5΄ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα κάνοντας το 1-0.

Όμως η συνέχεια ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» που κατάφεραν στο 17΄να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Καραγιάννη ενώ στο 42΄ο Δεμερτζής έφερε τούμπα το ματς για το 1-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Δεμερτζής και πάλι βρήκε δίχτυα για το 1-3 αλλά στο 58΄ο Γιώργος Στατήρης σκόραρε μειώνοντας σε 2-3.

Στη συνέχεια η Βερδικούσια έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Νίκος Παλάντζας έδωσε τη χαριστική βολή στο 67΄διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Οικονόμου Ν.Γ, Στατήρης, Φραγκογούλας, Χαράλαμπος, Καρκατσέλας, Συνάπαλος Μ., Οικονόμου Ν/Αθ., Τέλιος, Μιχαλές Δ.

Έπαιξαν και οι: Μάνης, Γκουντιλιάνης, Μιχαλές Μ., Δήμκος Αθ.

ΒΑΛΑΝΙΔΑ (Β. Μάνος): Μελετιάδης, Θάνος, Μαβίδης, Καρβέλης, Καραγιάννης, Σκριάπας, Τέλλιος, Παλάντζας Ν. (75΄Ραπτόπουλος), Ντούφας (65΄Κουρής), Βαλιώτης, Δεμερτζής (80΄Ζιώγας).

*Η Δόξα Βαλανίδας ευχαριστεί τους ανθρώπους της Βερδικούσιας για την άψογη φιλοξενία.

larissagoal.gr

Previous ArticleNext Article