Ελλάδα

Στην ψυχιατρική 39χρονος που κυνηγούσε με αλυσοπρίονο εργαζόμενη στον Δήμο Βόλου

Στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου κατέληξε μετά από τρεις νύχτες που διανυκτέρευσε στην Αστυνομία ένας 39χρονος, ο οποίος την Παρασκευή απείλησε αρχικά με χλοοκοπτικό και στη συνέχεια με αλυσοπρίονο μια 58χρονη εργαζόμενη στον Δήμο Βόλου, στο πάρκο της Βαμβακουργίας.

Ο 39χρονος, που είναι ψυχικά διαταραγμένος, στο παρελθόν έχει επιτεθεί και απειλήσει και άλλες γυναίκες στην περιοχή της Ν. Ιωνίας, χωρίς λόγο, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή, παραπέμφθηκε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ζητήθηκε ακούσια νοσηλεία από τον εισαγγελέα και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Γνώριμος στην περιοχή…

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής στο πάρκο Βαμβακουργίας, όρμησε από πίσω στην 58χρονη δημοτική υπάλληλο, την ώρα που κλάδευε, αρχικά την απείλησε κρατώντας το χλοοκοπτικό που βρισκόταν στο έδαφος, το έστρεψε εναντίον της και το πέταξε.

Στη συνέχεια πήρε από τα χέρια της υπαλλήλου το αλυσοπρίονο, που ευτυχώς η γυναίκα πρόλαβε να το σβήσει και άρχισε να την κυνηγάει, την έβρισε και απέδειξε επιθετικότητα…

Στο περιστατικό παρούσα ήταν μια 26χρονη δημοτική υπάλληλος που εμφανίστηκε ως μάρτυρας στη δίκη. Η 58χρονη μπήκε στο σπίτι μιας γυναίκας στην περιοχή, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και την υπηρεσία της. Ο 39χρονος συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε είναι γνωστός στην περιοχή.

magnesianews.gr

Previous ArticleNext Article