Ελασσόνα

Στην Κρανέα τη Δευτέρα “Drive Through Rapid Tests”

Στην Κοινότητα Κρανέας ( Κάτω Πλατεία ) θα βρίσκεται την Δευτέρα 28/12 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19.

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Η διεξαγωγή των “Drive Through Rapid Tests” εξασφαλίζει ασφάλεια για τους πολίτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου κ. Βασίλειο Πινακά, που στέλνουν συνεργείο στην περιοχή μας, προκειμένου να εξεταστούν γρήγορα και με ασφάλεια οι πολίτες μας. Η συμμετοχή του κόσμου κάθε φορά είναι μεγάλη και δείχνει την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν όλοι αυτή τη δοκιμασία. Τις τελευταίες ημέρες έχει περιοριστεί ο αριθμός των νοσούντων, ωστόσο ο κίνδυνος ελλοχεύει ακόμα και δεν χρειάζεται εφησυχασμός από κανένα μας. Χρειάζεται αυστηρή τήρηση των μέτρων, πειθαρχία και ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, φοράμε παντού την μάσκα μας, ώστε σύντομα να περάσει όλη αυτή η δοκιμασία για όλους μας».

 

 

 

Previous ArticleNext Article