Ελασσόνα

Στην Κοκκινόγη ο Θ. Παιδής όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας

Την Κοκκινόγη Ελασσόνας επισκέφτηκε ο Θανάσης Παιδής, ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου.

Από αυτό το σημαντικό τοπικό μνημείο της Ορθοδοξίας τίμησε την εορτή του Αγίου Αντωνίου.

Στο πλαίσιο των επαφών του συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κοκκινόγης Ιωάννη Μπατζογιάννη.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Θανάσης Παιδής συνομίλησε με την μοναχή Σιλουανή – η οποία πλέον διακονεί στην Ιερά Μονή – και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στο έργο της. Παράλληλα, κάλεσε να στηριχθεί η διακονία της μοναχής από όλη την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Παιδής συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, ενώ δήλωσε τα εξής:

«Για ακόμη μία φορά βρεθήκαμε στην Τοπική Κοινότητα Κοκκινόγης, όπου με σεβασμό προσήλθαμε στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή για την εορτή του Αγίου Αντωνίου.

Σταθερή πεποίθηση είναι ότι αυτό το σημαντικό θρησκευτικό μνημείο θα πρέπει να αναδειχθεί και αυτό είχαμε την ευκαιρία να επισημάνουμε στη συνομιλία με την μοναχή Σιλουανή. Θα παραμείνουμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε τις ιστορικές και θρησκευτικές ρίζες μας που αποτελούν βασικά συστατικά στοιχεία της ταυτότητάς μας.

Συνάμα σε συνάντηση με τους κατοίκους της Κοκκινόγης ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στους συμπολίτες που διατηρούν ζωντανές τις Τοπικές Κοινότητες της περιοχής μας, καθώς η παρουσία τους μας δίνει ελπίδα για το καλύτερο μέλλον που θα πρέπει να έχει η ύπαιθρος» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article