Λάρισα

Στην κοινότητα Βαλανίδας κλιμάκιο του Δήμου Ελασσόνας

Επισκέψεις σε Αγροτικά-Περιφερειακά Ιατρεία πραγματοποιεί ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Ελασσόνας κ. Ιωάννης Καριπίδης, με αντικείμενο της επίσκεψης του, τον  επιτόπιο έλεγχο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση λειτουργίας των ιατρείων και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τους κατά τόπους προέδρους, οι οποίοι και ενημερώνουν τον αντιδήμαρχο για τυχόν ελλείψεις και δυσλειτουργίες, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των κάτοικων της κοινότητας.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος σε θέματα υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη στο αγροτικό ιατρείο της κοινότητας Βαλανίδας με τον Αντιδήμαρχο  Πολεοδομίας και Προγραμματισμού κ. Δημήτριο Καρανίκα, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Βαλανίδας κ. Αθανάσιου Μαναχιάρη και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλανίδας κ. Νίκου Λιάκου.

Κατά την επίσκεψη τους επισημάνθηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν τόσο στο αγροτικό ιατρείο όσο και στο κοινοτικό κατάστημα ώστε να γίνουν πιο λειτουργικά και άμεσα δόθηκε λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης που παρουσίαζε το αγροτικό  ιατρείο με την τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων.

Ο κ. Καριπίδης θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες την επίσκεψη και σε άλλα αγροτικά ιατρεία και θα γίνουν παρεμβάσεις όπου κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι αυτών.

Previous ArticleNext Article