Ελασσόνα

Στην κοινότητα Δρυμού ο αντιδήμαρχος Κ. Πασχόπουλος

Την κοινότητα Δρυμού επισκέφτηκε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Ελασσόνας κ. Κώστας Πασχόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους της κοινότητας και να συζητήσει μαζί τους.

Τον κ. Πασχόπουλο υποδέχτηκε στο Δρυμό ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Γκαντούνας και το μέλoς του τοπικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Κουτσοθεοδώρου, με τους οποίους επισκέφτηκε τα γραφεία της κοινότητας και το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο αγωνίζεται η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Κεραυνός Δρυμού».

Ο πρόεδρος της κοινότητας ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο για την ανάγκη αξιοποίησης των υποδομών του χωριού για πολιτιστικούς σκοπούς, όπως το πρώην δημοτικό σχολείο και τη δημοτική αποθήκη, ενώ σημείωσε ότι το δημοτικό γήπεδο σύντομα θα αναβαθμιστεί μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ο κ. Πασχόπουλος είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους στα καφενεία του χωριού και να τους ενημερώσει ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το έργο των αποκαταστάσεων εσωτερικής οδοποιίας και θα ακολουθήσει το μεγάλο έργο της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει ότι ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας έδωσε λύση στο μεγάλο πρόβλημα με την ποιότητα νερού στον οικισμό. Στα θέματα πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους σε όλα τα χωριά για τη διατήρηση της παράδοσης και την προώθηση του αθλητισμού, μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη ο κ. Πασχόπουλος δήλωσε: «Συζήτησα με τους τοπικούς συμβούλους και τους κατοίκους του Δρυμού τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα και επισκέφτηκα το γήπεδο ποδοσφαίρου στο οποίο θα ξεκινήσουν σύντομα εργασίες αναβάθμισης. Με την ευκαιρία της επίσκεψης θέλω να τονίσω την άριστη συνεργασία μας με τον πρόεδρο και τα μέλη της τοπικού συμβουλίου, που αποδίδει μεγάλα οφέλη για το χωριό. Στον Δρυμό δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα με το νερό και βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις σε δημοτικές υποδομές, προκειμένου να βελτιωθεί και η καθημερινότητα των κατοίκων του οικισμού».

Previous ArticleNext Article