Λάρισα

Στην κάλπη με αισιοδοξία ο Κώστας Αγοραστός: «Ψηφίζουμε για τη Θεσσαλία, ψηφίζουμε για το καλό όλων μας» (φωτο – βίντεο)

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός άσκησε αργά το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Αισιόδοξος και με καλή διάθεση ο περιφερειάρχης στις δηλώσεις του τόνισε πως: «Προσερχόμαστε σήμερα στην κάλπη για το μέλλον μας. Είναι μία μεγάλη και σημαντική μέρα για την Θεσσαλία. Σήμερα καλώ να προσέλθουμε στις κάλπες για να προχωρήσουμε την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Να συνεχίσουμε την ανασυγκρότηση η οποία ήδη έχει αρχίσει σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα να αναλάβουμε ευθύνες. Οι Θεσσαλοί βρισκόταν μπροστά στο μέλλον. Οι Θεσσαλοί δεν μπορούν να παίξουν με το μέλλον των παιδιών τους. Ψηφίζουμε για την Θεσσαλία, ψηφίσουμε για το καλό όλων μας.»

Εξερχόμενος τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία κινείται ομαλά. Στο εκλογικό κέντρο που προσήλθε ο κ. Αγοραστός έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής 96 άτομα.

Ο περιφερειάρχης στην αποχώρηση του από το 4ο Δημοτικό Σχολείο συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Τάσο Τσιαπλέ, με τον οποίο κι αντάλλαξε χειραψία.

Δείτε φωτογραφίες:

              

      

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article