Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Οι Θεσσαλοί όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία»

Στην Ελασσόνα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις και επαφές με τον Μητροπολίτη Ελασσώνος Χαρίτωνα, παραγωγικούς φορείς και πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αρχικά επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Χαρίτωνα, με τον οποίο είχε διεξοδική συζήτηση για θέματα της Μητροπόλεως, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για την επάρκεια των αγαθών και τις τιμές. Το Εργατικό Κέντρο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας, αποτέλεσαν τον επόμενο σταθμό της περιοδείας  που κατέληξε στην πλατεία, όπου ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε μαζί τους για όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα της επαρχίας.

«Σήμερα επισκεφθήκαμε την Ελασσόνα για μία ακόμη φορά. Γιατί εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή της μάχης, δίπλα σε κάθε Θεσσαλό, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Αγωνιζόμαστε για μία Θεσσαλία καλύτερη, πιο ανθεκτική, περισσότερο ανταγωνιστική και όχι αντιγραφή του χθες. Παραμένουμε ο Συνδυασμός του υπέρ, η παράταξη που ενώνει, που θέλει να βλέπει τη Θεσσαλία να προοδεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Previous ArticleNext Article