Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα ο Χρήστος Κέλλας – ΦΩΤΟ

Στην Ελασσόνα, σε μία από τις πιο ζωντανές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδος, βρέθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας και αντάλλαξε ευχές για «υγεία, ειρήνη και χαρά» με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της επαρχίας.

O Λαρισαίος πολιτικός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ περιόδευσε στην αγορά της πόλης, όπου συναντήθηκε, μέσα σε ένα ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, με φίλους, επαγγελματίες της περιοχής, εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και κτηνοτρόφους.

Με τους τελευταίους ο κ. Κέλλας συζήτησε αναλυτικά τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με έμφαση την αντιμετώπιση του κόστους παραγωγής, το νέο σκηνικό ενισχύσεων που δημιουργεί η νέα ΚΑΠ, την προστασία της φέτας και τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης.

Στις συζητήσεις του γιατρού με τους Ελασσονίτες, όπως ήταν λογικό, κυριάρχησε η προεκλογική επικαιρότητα, σχετικά και με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, με τον Χρήστο Κέλλα να σημειώνει:

«Όποτε κι αν στηθούν κάλπες, ο ελληνικός λαός θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και σχέδιο. Τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας, σε εποχή πολλαπλών κρίσεων, έχουν συμβάλει στην τόνωση της αγοράς, δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας, το οποίο μόνο η “μίζερη” αντιπολίτευση δεν αντιλαμβάνεται. Η καταβολή επιδοτήσεων στους παραγωγούς, η οικονομική ενίσχυση σε χαμηλόσυνταξιούχους, αλλά και η στήριξη των νοικοκυριών από την εισαγόμενη ακρίβεια, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παραμένει ενεργά και έμπρακτα δίπλα στον πολίτη».

Previous ArticleNext Article