Ελασσόνα

Στην ανάγκη στήριξης της αγοράς συμφώνησαν Εμπορικός Σύλλογος και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Συνάντηση με το νέο διοικητικό συμβούλιο, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας είχε το Συντονιστικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, όπου παρουσία της νέας Προέδρου Χαράς Μπαγιώτα και των νεοεκλεγμένων μελών του σωματείου, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την αγορά και τον εμπορικό κόσμο.

Ο Γραμματεάς της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας ανέφερε πως είναι ξεκάθαρη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οι επιστρεπτέες προκαταβολές να μετατραπούν σε μη επιστρεπτέες για τους ελεύθερους επαγγελματίες και πως είναι αναγκαία η τόνωση της τοπικής αγοράς από τους πολίτες.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Δαγκλής, ο οποίος ζήτησε από την Ο.Μ. να αποτελέσει από την πλευρά της αρωγό στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί το Open Mall στην Ελασσόνα και να στηριχθεί η τοπική αγορά, την ώρα που η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή ούτε για τον εμπορικό κόσμο ούτε για το καταναλωτικό κοινό.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την πεζοδρόμηση και τον φωτισμό της αγοράς από τον Δήμο Ελασσόνας, οι κυκλικοί κόμβοι έξω από τα σούπερ μάρκετ “Βασιλόπουλος” και “Lidl” καθώς και η αξιοποίηση του Ελασσονίτη ποταμού και του Ολύμπου, ώστε να αποτελέσουν σημεία επισκεψιμότητας για τους πολίτες.

Previous ArticleNext Article