Κόσμος

Στη φυλακή γιατί εμφανίστηκε γυμνή μπροστά σε 16χρονο μαθητή: «Είσαι ο εφιάλτης κάθε γονέα»

Μια υπάλληλος σχολείου στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ καταδικάστηκε τελικά σε ποινή φυλάκισης για μία από τις κατηγορίες που τη βάραιναν.

Η 32χρονη Courtney Roznowski κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονου μαθητή και καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση 6 μηνών.

Η ίδια δήλωσε ένοχη στην κατηγορία της αποκάλυψης του γυμνού σώματός της στο παιδί, όπως προέβλεπε η συμφωνία με την εισαγγελία για να αποφύγει το σοβαρότερο αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με τον σταθμό WLUK-TV.

«Είσαι, αληθινά, ο εφιάλτης κάθε γονέα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δικαστής Donald Zuidmulder, «επειδή αυτό που κάθε γονέας υποθέτει είναι ότι το παιδί του είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον με ανθρώπους που μπορεί να εμπιστευτεί».

«Ό,τι τιμωρία και να σου επιβάλω», συνέχισε, «υποθέτω ότι η ντροπή και η ταπείνωση που προκάλεσες στη μητέρα και τον πατέρα σου είναι μεγαλύτερη τιμωρία από ό,τι ποινή και να σου ρίξω εγώ».

Η Roznowski απέφυγε τη χειρότερη κατηγορία γιατί όταν συνέβη το περιστατικό, δεν εργαζόταν πλέον στο συγκεκριμένο σχολείο. Η ίδια ομολόγησε πως διατήρησε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή τον Ιούλιο του 2019, όταν την τοποθέτησαν ως μέντορά του, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Το αγόρι επιβεβαίωσε πως οι δυο τους διατηρούσαν σεξουαλικές επαφές, όταν η Roznowski τον διαβεβαίωσε πως ήταν «ιδιαίτερος και του άξιζαν ιδιαίτερα πράγματα».

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομική έκθεση, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς: «Ε λοιπόν, είναι όνειρο κάθε παιδιού να κάνει σεξ με δασκάλα».

Πηγή: newsbeast.gr

Previous ArticleNext Article