Ελασσόνα

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα προσφύγει ο Δήμος Ελασσόνας για τους ψεύτικους λογαριασμούς-προφίλ στο διαδίκτυο

Προβληματισμός επικρατεί στη κοινωνία της Ελασσόνας αλλά πολύ περισσότερο στους υποψηφίους των συνδυασμών από τη ξαφνική δημιουργία “ψεύτικων προφίλ-λογαριασμών” στον ιστότοπο του Facebook τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του συγκεκριμένου ιστότοπου:

“Τα ψεύτικα προφίλ είναι προφίλ στα οποία κάποιος παριστάνει ότι είναι κάτι ή κάποιος που δεν υπάρχει. Μεταξύ άλλων, ψεύτικα είναι τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί για ανθρώπους, κατοικίδια, διασημότητες ή οργανισμούς που είτε δεν παρουσιάζονται με την πραγματική τους ταυτότητα είτε δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα”.

Τα “παράξενα προφίλ” στο Facebook φούσκωσαν…σαν τα μανιτάρια και έγιναν θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα καφενεία, αφού ως αντικείμενο τους έχουν τις εξελίξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση κατά αγνώστων αναμένεται να κατατεθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Δήμο Ελασσόνας ώστε να γίνει άρση του απορρήτου στους συγκεκριμένους λογαριασμούς και να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία προς τη δικαιοσύνη.

elassona-city.gr

Previous ArticleNext Article