Λάρισα

Στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon το Επιμελητήριο Λάρισας

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης των εξαγωγών των μελών του, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο και να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων με ποσοστό 66% μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon (23-25 Απριλίου 2023 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.)

Η FRESKON είναι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2013 το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει ως βασικό σημείο αναφοράς στον κύκλο προσφοράς και ζήτησης για φρέσκα προϊόντα, για εταιρείες, παραγωγούς και εμπόρους, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, την προώθηση εξαιρετικών οπωροκηπευτικών προϊόντων και την επέκταση συνεργασιών μέσω υψηλής ποιότητας οργάνωσης, πρόγραμμα συναντήσεων Β2Β, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες κ.λπ.

Η FRESKON επικεντρώνεται στην κοινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνείς αγορές, στους μεγάλους λιανέμπορους αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.

Ένας από τους κύριους στόχους της Freskon είναι να προσφέρει μία πλατφόρμα για διεθνή επέκταση και προώθηση. Υπό αυτή την έννοια η Freskon πραγματοποιεί και πάλι σημαντική επένδυση στο Διεθνές Πρόγραμμα Εμπορικών Επισκεπτών (hosted buyers), το οποίο θα προσελκύσει αγοραστές, εισαγωγείς, μεγάλα δίκτυα διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από 40 χώρες φέρνοντας έναν ιδιαίτερο δυναμισμό στη λειτουργία της έκθεσης,

Η επιδότηση αφορά σε 9τ.μ. ανά επιχείρηση και το κόστος που αναλογεί τους εκθέτες είναι 113€ + 24%/τ.μ. – χωρίς το κόστος της επιδότησης.

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα η οποία βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/qscgNYk3YRrVWv5e9

(το σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας)

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως και 03/02/2023

Περισσότερες πληροφορίες στο email: info@larcci.gr

Previous ArticleNext Article