Ελασσόνα

Στέλλα Πακάκη: Να κοκκινίσουν οι κάλπες, να κοκκινίζουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες

Φίλοι μου και σύντροφοι μου για μένα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά η πρόταση να είμαι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια Θεσσαλίας στο ν Λάρισας.

Με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τάσο Τσιαπλέ και τους συνυποψηφίους δεν βρεθήκαμε ξαφνικά μπροστά σε ένα πάνελ να δώσουμε τα χέρια καινά υποκρινόμαστε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας και όχι της τσέπης και του βολέματος μας

Έχουμε συναντηθεί στους δρόμους του αγώνα του λαού δίπλα στους εργάτες, στους αγρότες στους αυτό απασχολούμενους, στους μαθητές, στους νέους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει μέσα από τα Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί ενάντια στα αντιλαϊκά χαράτσια απαιτώντας την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης με σκοπό την ενίσχυση των δήμων και περιφερειών.

Εμείς αυτοί είμαστε.

Δίνουμε αξίες στους αγώνες απέναντι στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, των αστικών κομμάτων και των εκφραστών τους στους Δήμους και στις Περιφέρειες

Δεν πουλάμε τις αξίες μας και τη συνείδηση που έχουμε σαν άνθρωποι.

Ο δρόμος του αγώνα είναι το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε και όχι ταξίματα και βολέματα . Είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματα που βιώνουμε σαν λαός.

ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ παντού, η ανθρωπιά, ο αγώνας και οι κατακτήσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Κόκκινα γαρύφαλλα παντού

Να κοκκινίσουν οι κάλπες, να κοκκινίζουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Με τιμή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Στέλλα Πακάκη
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος
με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας

Previous ArticleNext Article