Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Το τέλος της πανδημίας προϋποθέτει άμεσο εμβολιασμό όλου του πληθυσμού

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλία Τσιαούση, παρουσία του αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Ιωάννη Καρυπίδη, πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού στο ακτινολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας (Ραδιολογία-Ακτινολογία) με τον κ. Τσιαούση να διαβεβαιώνει ότι έχει συνταχθεί η έκθεση αναγκαιότητας για την πρόσληψη της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη λειτουργίας εμβολιαστικού συνεργείου στο Λιβάδι Ελασσόνας, με δεδομένη την αδυναμία μετάβασης των ηλικιωμένων κατοίκων στα πλησιέστερα εμβολιαστικά κέντρα.

Νωρίτερα η κα Μπίζιου είχε συναντηθεί με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρη Κατσικονούρη, από τον οποίο ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και για θέματα που άπτονται της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Λάρισα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην κόκκινη ζώνη της πανδημίας, αφού δυστυχώς, ο μισός περίπου πληθυσμός παραμένει ανεμβολίαστος.

Απευθύνω έκκληση για μια ακόμη φορά σε όλους όσοι φοβούνται ή κάνουν δεύτερες σκέψεις, να προσέλθουν και να εμβολιαστούν.

Η κυβέρνησή μας έχει φροντίσει ώστε όλοι οι συμπολίτες μας, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί σε κάθε απομακρυσμένο σημείο της πατρίδας μας να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο εμβόλιο. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουμε με τα υγειονομικά μέτρα, τα πρωτόκολλα και τις μάσκες. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε, ο μόνος τρόπος για αποτρέψουμε ένα ακόμη κύμα, για να προστατέψουμε την υγεία μας, την οικονομία και την κανονικότητά μας. Αυτή είναι η αλήθεια και έχει αποδειχθεί παγκοσμίως».

Previous ArticleNext Article