Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Συνάντηση με το Σύνδεσμο Υδραυλικών Λάρισας

Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Υδραυλικών Λάρισας υποδέχτηκε στο πολιτικό της γραφείο η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Αλέκος, ο γραμματέας κ. Δημήτρης Ντόντος και ο κ. Κώστας Σαγώνας και ενημέρωσαν την κα Μπίζιου για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τους επαγγελματίες αδειούχους υδραυλικούς.

«Με τα μέλη του ΔΣ των υδραυλικών της Λάρισας είχαμε μια γόνιμη συζήτηση, κατά την οποία μου εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και τις αυξήσεις που επέφερε σε πρώτες ύλες που σχετίζονται με υδραυλικές αλλά και φυσικού αερίου εγκαταστάσεις. Διατύπωσαν επίσης και τις ανησυχίες τους για την ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με τις δηλώσεις καλής εκτέλεσης υδραυλικών εγκαταστάσεων προκειμένου το κτίσμα να συνδεθεί με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ζητήματα που διαχρονικά απασχολούν τον κλάδο, όπως η μαύρη εργασία και οι επιδοτήσεις καυσίμων και εργαλείων.

Οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη, αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, γίνονται αισθητές ήδη από την πλειοψηφία των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ από την πρώτη στιγμή της κρίσης, λαμβάνει στοχευμένα μέτρα προκειμένου να ανακουφίσει και να στηρίξει όσους πλήττονται. Έχω ήδη προωθήσει τα αιτήματα του κλάδου προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους υδραυλικούς του νομού, από τα αρμόδια υπουργεία», δήλωσε η κα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση.

Previous ArticleNext Article