Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου στο Μέγαρο Μαξίμου – Συνάντηση με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο

Συνάντηση εθιμοτυπίας με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου στο Μέγαρο Μαξίμου. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνεχάρην το νέο Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, υφυπουργό Γιάννη Μπρατάκο, για την ανάληψη των καθηκόντων του. Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις του εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Στη συνέχεια της συνάντησης συζητήσαμε με τον κ. Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του νομού της Λάρισας και τον ενημέρωσα διεξοδικά για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας και πώς αυτές μπορούν να αναδειχτούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ιδιαίτερη όμως έμφαση δώσαμε στο θέμα της ενεργειακή κρίσης και την προσπάθεια της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και να ενισχύσει την ενεργειακή αυτονομία της χώρας μέσα από την πράσινη μετάβαση.

Η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ακόμα και μέσα σε αυτό το έντονα δυσμενές διεθνές περιβάλλον, γεγονός που αποδεικνύει πως η κυβερνητική πολιτική αποδίδει καρπούς και θωρακίζει το μέλλον της πατρίδας μας.

Με τον κ. Υφυπουργό συμφωνήσαμε να είμαστε σε συνεχή και άμεση επαφή και συνεργασία για την ανεύρεση λύσεων σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον νομό μας.

Previous ArticleNext Article