Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Στήριξη στους Φαρσαλινούς που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό κυκλώνα

Στα Φάρσαλα, δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της πρόσφατης θεομηνίας που έπληξε την περιοχή, βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, συνοδεύοντας το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Η κα Μπίζιου άκουσε με ικανοποίηση τις πρώτες εξαγγελίες του υφυπουργού που περιλαμβάνουν, ανάμεσα στα άλλα, την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων για έξι μήνες, καθώς και έκτακτο βοήθημα 6.000 ευρώ για την κάλυψη των πρώτων αναγκών.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Φαρσάλων η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο Δήμο Φαρσάλων μετράμε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής και εκτεταμένης εκτάσεως καταστροφές. Θέλω, πρωτίστως, να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης συμπολίτισσας μας που έχασε τη ζωή από τον φονικό κυκλώνα.

Ζήσαμε ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο, όμως ο κυβερνητικός μηχανισμός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα σημεία της καταστροφής δίνοντας αγώνα για την διάσωση των συνανθρώπων μας και των περιουσιών τους.

Η Κυβέρνηση εξήγγειλε άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ ήδη κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, ξεκίνησε τις επισκέψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να προχωρήσει σε μια πρώτη εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής στο αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο, ώστε να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις».

Previous ArticleNext Article