Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Με το βλέμμα στο μέλλον, η Λάρισα υποδέχεται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό της Λάρισας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με το βλέμμα στο μέλλον, η Λάρισα υποδέχεται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλωστε αυτό σηματοδοτεί και η επίσκεψη του στο νομό μας, την πορεία στο μέλλον. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από το σύνολο σχεδόν των μελών της Κυβέρνησης έρχεται στη Λάρισα για να παρουσιάσει το «αύριο» του νομού μας μέσα από το Αναπτυξιακό Σχέδιο για τη Θεσσαλία του μέλλοντος.

Η Ελλάδα ταλαιπωρήθηκε για μια δεκαετία από μια οικονομική κρίση που δοκίμασε τις κοινωνικές και οικονομικές μας αντοχές. Η τελευταία τετραετία όμως, η τετραετία της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέδειξε ότι με σχέδιο και πρόγραμμα μπορούμε να διεκδικήσουμε το αύριο που μας αξίζει.

Σε μια τετραετή κυβερνητική θητεία που σημαδεύτηκε από προκλήσεις και εξωγενείς κρίσεις, σε ένα διεθνές περιβάλλον αστάθειας, η Κυβέρνηση της ΝΔ υλοποίησε με συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ενώ ταυτόχρονα στήριξε την κοινωνία και τους αδύναμους εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία καταθέτει το όραμά της και συνομιλεί με τους πολίτες, ώστε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε. Μακριά από την πόλωση και την τοξικότητα αυτών που δεν έχουν καμία πρόταση, κανένα σχέδιο.

Καλούμε τους Έλληνες να απορρίψουν όλα όσα κρατούν την χώρα μας δέσμια στο χθες.

Με ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα θα κατακτήσει το μέλλον που της αξίζει.

Previous ArticleNext Article