Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Καλώ όλους να ακολουθήσουν το δρόμο της “Ελευθερίας”!

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού της για τον κορωνοϊό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και στο πρόσωπο τους όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του δικού μου εμβολιασμού, θα ήθελα για μια ακόμη φορά να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου και ειδικά στα νέα παιδιά της χώρας μας, να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και να ενταχθούν κι αυτά με χαρά στο «κλαμπ της ελευθερίας».

Ήδη η κυβέρνηση μας σήμερα ανακοίνωσε ειδικά προνόμια για αυτούς, όπως η κάρτα ελευθερίας, ένα βήμα προς την κατεύθυνση της πραγματικής ελευθερίας όλων.

Η χώρα διανύει πορεία ύφεσης στην πανδημία. Ωστόσο ο κορωνοϊός είναι εδώ και οι μεταλλάξεις του αρχίζουν να ταλαιπωρούν ολοένα και περισσότερες χώρες στον πλανήτη.

Πλέον, είναι αποδεδειγμένο πως μόνο το εμβόλιο είναι αυτό που προστατεύει, τόσο εμάς, όσο και τους δικούς μας ανθρώπους.

Καλώ όλους να ακολουθήσουν το δρόμο της “Ελευθερίας”!

Previous ArticleNext Article