Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η Ελλάδα δεν απειλείται, δεν διαπραγματεύεται τα σύνορά της

Η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κα Στέλλα Μπίζιου, μετά το πέρας των εκδηλώσεων για τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2020» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η φετινή 108η επέτειος απελευθέρωσης της Ελασσόνας και της επαρχίας από τον τουρκικό ζυγό γιορτάζεται σε μια κρίσιμη, για τα εθνικά μας θέματα, συγκυρία. Ο τούρκος ηγέτης σε μια επίδειξη αλαζονείας, αμετροέπειας και αγνόησης του διεθνούς δικαίου συνεχίζει να προκαλεί, παραβιάζοντας τις κόκκινες ελληνικές γραμμές, θέτοντας ζητήματα που άπτονται των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Το μήνυμα στέλνεται σήμερα από την Ελασσόνα με τρόπο ξεκάθαρο και ηχηρό: η Ελλάδα δεν απειλείται, δεν διαπραγματεύεται τα σύνορά της.

Η επέτειος απελευθέρωσης της Ελασσόνας αποτελεί έναν σύγχρονο οδοδείκτη για την πορεία του έθνους μας.

Τιμούμε τη θυσία των Ελλήνων συμπατριωτών μας που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας.

Δεν ξεχνάμε την θυσία τους, δεν απεμπολούμε την ιστορική μας συνείδηση.

Η Ελλάδα σήμερα πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο, αναγκάζοντας τους εταίρους μας να σταθούν δίπλα στο δίκαιο των θέσεων μας.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, πορευόμαστε με στόχο μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη.

Σήμερα τιμούμε τους προγόνους μας, αυτούς τους αγωνιστές που με την υπέρτατη θυσία, εξασφάλισαν την ελευθερία μας και αποτελούν πλέον, για όλες τις επόμενες γενιές, διαχρονικό παράδειγμα πίστης, αποφασιστικότητας και αδάμαστου πνεύματος.

Δεν τους ξεχνάμε.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Previous ArticleNext Article