Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η χώρα έχει πλέον προοπτική και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό

Την διαδικτυακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λάρισας χαιρέτησε η βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου.

Στο χαιρετισμό της τόνισε τα εξής:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, προσωπική ευημερία και επαγγελματικές επιτυχίες.

Η χώρα μας, όπως όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βιώνει μια πολύ δύσκολη συγκυρία.

Το μείγμα πανδημίας και ενεργειακής κρίσης σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθωρισμού είναι εκρηκτικό, απορρυθμίζει την αγορά και περιορίζει την αγοραστική ικανότητα των όλων μας.

Από την πρώτη στιγμή της ενεργειακής κρίσης, η κυβέρνηση με συγκεκριμένα και αποτελεσματικά μέτρα στήριξε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που όλο το 2021 ενισχύθηκαν με επιδοτήσεις και με μόνιμα μέτρα.

Ο κος Σκρέκας, ο Υπουργός Ενέργειας έχει ήδη εξαγγείλει ότι αυτό θα ισχύσει και για όλο το 2022 αλλά και για όσο χρειαστεί.

Τα πράγματα όμως δεν είναι μόνο δυσάρεστα. Υπάρχει και η φωτεινή πλευρά, η προοπτική της ανάπτυξης. Γιατί η χώρα έχει πλέον προοπτική και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Η χώρα αναμένει μεγάλη εισροή κεφαλαίων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και είναι για μας ένα τεράστιο στοίχημα, η σωστή απορρόφηση αυτών των πόρων.

Ιδίως η κινητοποίηση των ιδιωτικών επενδύσεων έχει τη δυναμική να αλλάξει τελείως την εικόνα στη χώρα.

Μέλημα της κυβέρνησης είναι να γίνουν επενδύσεις, να υπάρξουν δουλειές και ευκαιρίες σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Θέλουμε η ελληνική οικονομία να ανέβει επίπεδο.

Είμαι σίγουρη πως του χρόνου, όταν θα είμαστε όλοι μαζί δια ζώσης, θα έχουμε να κάνουμε έναν ουσιαστικότερο απολογισμό και να μετρήσουμε τα λόγια και τα έργα μας.

Σας εύχομαι και πάλι όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία».

Previous ArticleNext Article