Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η αναβαθμισμένη μας Άμυνα, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της καθιστούν τη χώρα μας πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας

«Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή. Σήμερα εορτάζουμε την Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων την Υπεραγία Θεοτόκο αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις που στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας έχουν υπερασπιστεί τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν το εθνόσημο και με γενναιότητα και πατριωτισμό φυλάσσουν τα σύνορά μας, διασφαλίζοντας της ανεξαρτησία της πατρίδας μας και την ελευθερία όλων μας. Τιμούμε όσους υπηρετούν σήμερα, αλλά και όλους εκείνους που έδωσαν της ζωή τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα.

Τα παραπάνω τόνισε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου από το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου παραβρέθηκε για να τιμήσει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει την αμυντική θωράκιση της χώρας με τον εκσυγχρονισμό των οπλικών μας συστημάτων, διευκολύνοντας έτσι το τόσο δύσκολο και απαιτητικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Σε καιρούς προκλήσεων και διεθνούς αστάθειας η αναβαθμισμένη μας Άμυνα, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της, σε στεριά, θάλασσα και αέρα, καθιστούν τη χώρα μας πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας, ενώ ταυτόχρονα μας γεμίζουν με την βεβαιότητα ότι κάθε πρόκληση, κάθε απειλή θα αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικότητα.

Χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας! Μας κάνουν περήφανους», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Previous ArticleNext Article