Ελασσόνα

Στα βλαχοχώρια η Στέλλα Μπίζιου

“Τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις, που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας διαμορφώνουν την ταυτότητα του Ελληνισμού. Οι παραδόσεις μας διδάσκουν την ιστορία μας και ενδυναμώνουν την πίστη στις αξίες του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης.
Κάθε γενιά διδάσκεται από την προηγούμενη και με την σειρά της διδάσκει την επόμενη κι έτσι διασφαλίζουμε την συνέχεια του έθνους μας. Εδώ από τη Σαμαρίνα, αλλά και τα υπόλοιπα Βλαχοχώρια της πατρίδας μας,  εμείς οι Βλάχοι ενώνουμε τις φωνές μας με αυτών που υπηρετούν την εθνική ενότητα, την εθνική υπερηφάνεια”.
 
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη λήξη του τρανού χορού που διοργανώθηκε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά στη Σαμαρίνα. Η Λαρισαία βουλευτής, μετά την περιοδεία σε Φιλιππαίους, Αβδέλλα και Περιβόλι, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ομοψυχίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.
“Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλές προκλήσεις, όμως η κυβέρνηση με την διαχείρισή τους εμπνέει ασφάλεια στους πολίτες ως εγγυητής πολιτικής σταθερότητας”, δήλωσε η κα Μπίζιου.
Previous ArticleNext Article