Ελασσόνα

Στα λευκά ντύθηκαν του ορεινά της Λάρισας – Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου δημιουργήθηκαν προβλήματα

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα ορεινά της Λάρισας από το πέρασμα της κακοκαιρίας. Στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο η χιονόπτωση δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις όπου χρειάστηκε να ενεργήσουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, για να μην προκύψουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο Λιβάδι Ελασσόνας με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Γάτσα δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης σήμερα τα σχολεία τόσο της Α/Βάθμιας όσο και της Β/Βάθμιας εκπαίδευσης λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Σύμφωνα με ενημέρωση της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης. Κλειστός θα είναι σήμερα και ο Παιδικός Σταθμός Λιβαδίου.

Στο μεταξύ προβλήματα στην κυκλοφορία έχουν δημιουργηθεί στο δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων και Μεσοχωρίου – Βλαχογιαννίου, όπου οι ιρλανδικές γέφυρες έχουν καλυφθεί με νερά του Τιταρήσιου ποταμού και έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στις υπόλοιπες ράμπες που υπάρχουν για να συνδέουν κοινότητες μεταξύ τους, από την αύξηση του όγκου των νερών ποταμών και χειμάρρων.

Πηγή: ertnews.gr

Previous ArticleNext Article