Λάρισα

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, ενώ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, τους οποίους και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 

Ο Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Καπετάνο και υποψηφίους της παράταξής του, συνομίλησε με τους πολίτες τους οποίους κάλεσε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την προσεχή Κυριακή και να στηρίξουν την «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», τονίζοντας την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης: Την προσεχή Κυριακή τα δεδομένα είναι άλλα. Η μάχη είναι η πιο κρίσιμη, γιατί αφορά το μέλλον της Θεσσαλίας και των παιδιών μας. Διεκδικούμε την ταχεία ολοκλήρωση πάσης φύσεως αποζημιώσεων και ενισχύσεων, την διασφάλιση και νέων πόρων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, την διαφύλαξη του αναπτυξιακού πλάνου της περιφέρειας, τον πλήρη επανασχεδιασμό όλων των πρωτοβουλιών που χρειάζονται για να γίνει η Θεσσαλία πράσινη, βιώσιμη και ανθεκτική και την ενίσχυση των υποδομών. Δεν χωρούν μικροπολιτικές προσεγγίσεις. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, και οι λύσεις απαιτούν εμπειρία, γνώση και βαθιά θέσεις ευθύνης. Την Κυριακή η κάλπη θα είναι άδεια, ξεκινάμε από την αρχή. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και θα το κάνουμε. Έχουμε τις γνώσεις και τη δύναμη προκειμένου να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Να σφραγίσουμε μαζί την πορεία για μια Θεσσαλία βιώσιμη, με όλους, για όλους πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά. Γνωριζόμαστε καλά όλα αυτά τα χρόνια. Και ξέρετε πως πάντοτε και στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε δίπλα σας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνάντηση με την δημοτική αρχή Φαρσάλων, ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στη διαχείριση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν και την επαρχία και στις συνεχείς παρεμβάσεις που γίνονται από τα συνεργεία της Περιφέρειας για τον αποκατάσταση της προσβασιμότητας σε κάθε χωριό, τον καθαρισμό ποταμών, φραγμάτων και ρεμάτων.

Ο Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε ακόμη στα 107 έργα που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην επαρχία Φαρσάλων, σε μία περίοδο πολυκρίσεων, με ιδιαίτερη αναφορά στην αναβάθμιση των υποδομών με τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε Λάρισα -Φάρσαλα και Φάρσαλα –Βόλο και στην ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου Λάρισα Φάρσαλα. Τόνισε την σπουδαιότητα του έργου εθνικής σημασίας όπως είναι το φράγμα της Σκοπιάς, στο αρδευτικό δίκτυο Υπέρεια –Ορφανά, στο φράγμα και δίκτυο ύδρευσης Ναρθακίου και Διλόφου, στην υπογειοποίηση αγωγών και στην εγκατάσταση συστημάτων inverter σε 9 αντλιοστάσια, στην αναστόμωση των πηγών των Βρυσιών, στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στην ανάδειξη της Ακρόπολης της αρχαίας Φαρσάλου, στις αστικές αναπλάσεις στην πόλη των Φαρσάλων, σε ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων, στην ηλεκτροκίνηση της γραμμής Παλαιοφάρσαλος- Καλαμπάκα και σε πολλά ακόμη.

 

Previous ArticleNext Article