Ελασσόνα

Στα Ειδικά Σχολεία Γαλονόβρυσης και Ελασσόνας ο Ν. Γάτσας

Επίσκεψη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Φρ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας.

Τους αιρετούς υποδέχτηκαν οι διευθυντές κ.κ  Αχ. Ζαννιάς του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης και Νικ. Ταουσάνης του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, οι οποίοι τους ξενάγησαν στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια. Ο δήμαρχος μοίρασε δώρα στα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, καλή δημιουργική χρονιά με δύναμη και υπομονή, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν φέτος.

«Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στα σχολεία και αξίζουν συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Η Ελασσόνα έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή τόσο το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης, όσο και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή κάνουμε ό,τι καλύτερο, ώστε οι συνθήκες να είναι κατάλληλες και να διευκολύνεται η παραμονή των παιδιών και το εκπαιδευτικό έργο των καθηγητών τους καθημερινά. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή και ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά».

Previous ArticleNext Article