Αθλητισμός

«Σούζα» παραμονής η ΑΕΛ με διπλό στο Περιστέρι

Τεράστια νίκη (1-0) της ΑΕΛ (και) στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Πρώτη στην ιστορία της! Αήττητοι με δύο νίκες και μια ισοπαλία οι «βυσσινί», έβαλαν στην… πλάτη τους τον Παναιτωλικό και είναι στον… πόντο από τον ΟΦΗ. Τα 9 ματς χωρίς νίκη έφτασε ο Ατρόμητος που κάνει… ντέρμπι την παραμονή του!

Σε καλύτερο mood η ΑΕΛ αλλά στο… αφιλόξενο Περιστέρι δεν είχε κερδίσει ποτέ! Επτά ισοπαλίες στις 12 επισκέψεις της. Στο «Χ» έκατσε η μπίλια και στα δύο φετινά τους παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 0-0 στη Λάρισα, 1-1 στο Περιστέρι.

Στο 41΄ εκτέλεση φάουλ του Γιακιμόφσκι, κεφαλιά Ντουρμισάι, ο Μανδάς δείχνει οτι θα μπλοκάρει, αλλά τελικά η μπάλα «ζωντανεύει» και ο Στίφλερ από τη γραμμή απλά τη στέλνει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια εντός εστίας. 1-0 η ΑΕΛ!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Mανδάς (71′ Θεοδωράκης), Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο, Ούμπιδες, Σάλομον, Νάτσος (58′ Μουνίθ), Ενσικουλού (36′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71′ Μάτιτς), Μανούσος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Ναγκί, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι (64′ Ηλιάδης), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Ακούνια (88′ Γκράουρ), Ντουρμισάι (87′ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπεν Χατίρα (75′ Ζίζιτς), Γλυνός (64′ Νικολιάς).

 

Previous ArticleNext Article