Λάρισα

SOS για το θυρόφραγμα που ελέγχει τη ροή των υδάτων από την Θεσσαλία στον Παγασητικό Κόλπο!

«SOS» εκπέμπει ο Χαρίλαος Χονδρονάσιος για το θυρόφραγμα που ελέγχει τη ροή των υδάτων από την Θεσσαλία στον Παγασητικό Κόλπο!

Ειδικότερα, αναφέερει:

«Επείγων ……!!! Αυτός είναι ο οικίσκος του θυροφράγματος που ελέγχει τη ροή των υδάτων από την Θεσσαλία στον Παγασητικό Κόλπο ….! Ο οικίσκος του θυροφράγματος δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί το δίκτυο της ΔΕΗ έχει υποστεί δολιοφθορά ….. !Κάποιος αφαίρεσε της ασφάλειες στον πίνακα υποσταθμού και από την κολόνα λείπουν τα 2 απ τα 3 μπαστουνάκια…..!

Ακόμα και να μπορούν να γίνουν χειροκίνητοι χειρισμοί….δεν είναι εικόνα αυτή….. για ένα τέτοιο έργο αυτή την παρούσα χρονική στιγμή…. μιλάμε για πλήρη απαξίωση του έργου ..! Το σημείο αυτό κανονικά έπρεπε να φυλάσσεται από την αστυνομία και τον στρατό….και να υπάρχουν σε 24ωρο τεχνικοί να επιβλέπουν…

Εχθές και προχθές που πήγα στην περιοχή δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος … Από την  «τρύπα» αυτή εξαρτάται η ζωή και η τύχη του κάμπου στην Λάρισα …! Πρέπει κάποιος να μας ενημερώσει επίσημα αν η πόρτα ….. είναι τελείως κλειστή και απλά περνάει απ τις χαραμάδες … ? είναι μισάνοιχτη…? είναι τελείως ανοιχτή…? Και ποιο είναι το αιτιολογικό σε κάθε μια περίπτωση…..από αυτές .

Σημείωση … ! οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες και αρχιοθετημένες ψηφιακά την 11.9.2023:.

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article